Op de Galapagos!!!!
Door: Marjolein & Martijn
Blijf op de hoogte en volg Martijn
30 Juni 2007 | Ecuador, Puerto Ayora
Even een kort berichtje dat we goed zijn aangekomen na een lange en vermoeiende reis. Hier aangekomen hebben we al een aantal dieren van dichtbij kunnen bewonderen. Later zullen we wat meer verhalen en foto´s plaatsen maar nu gaan we slapen, 3 uur ´s nachts Nederlandse tijd maar pas 7 uur locale tijd :-)
Groetjes Marjolein en Martijn
01 Juli 2007 - 06:32
Mischa:
Zeg, proberen jullie me jaloers te krijgen of zo??? Dat is met deze actie behoorlijk gelukt namelijk!
Ik mag toch hopen dat jullie ook gaan duiken daar? Het is ook onderwater een paradijs daar!!! Staat heeeeeel hoog op mijn verlanglijstje!
Heel veel plezier daar!
Mischa. -
01 Juli 2007 - 08:12
Jaha:
Slaap lekker of is het alweer voorbij -
01 Juli 2007 - 08:50
Pa En Ma:
Fijn dat jullie tijdig waren . Ben zelf aan het opknappen(zondag) Fijn dat je nu al kunt duiken. Hoop dat Marjolein ook geniet. Nog veel dank voor jullie kaart, erg lief. Hoop dat het allemaal voorspoedig blijft gaan. Is de boot ook leuk? En hoe is het weer? Hier is het helemaal prut, dus extra genieten. Rust ook een beetje uit, jullie werken hard genoeg hier. Goede reis verder, veel liefs en plezier, pa en ma -
01 Juli 2007 - 09:21
Dinky:
In gedachten zat ik in de kofferbak van Lidy!Enig spannend gebeuren!!
Geweldig dat jullie de blauwvoetpinguin gaan zien!! Heb een zwak voor die beesies!Alleen daarvoor zou ik er al heen willen!
Doe ze de groeten! Geniet lekker!!!!!
Liefs van Dinky -
01 Juli 2007 - 10:31
Miranda:
Ah joh, die dieren daar zijn toch niks vergeleken met onze huisdieren... en de regen die hier uit de lucht komt vallen is ook lekker verfrissend... en... eh... nou ja. Het is hier ook heel leuk hoor. ;-)
Have fun! Adios -
01 Juli 2007 - 11:11
Bertje:
Oh god, krijgen we dit weer, haha, veel plezier aapies! -
01 Juli 2007 - 16:06
Daniel En Karin:
Goed dat er deze keer geen vertragingen of gestolen rugzakken waren! Hoop dat de duik(en) vandaag mooi waren! Hier niet zo veel meer dieren gezien dan egeltjes en wat mussen...
Liefs en geniet maar volop!
K&D -
02 Juli 2007 - 13:16
Andrea:
Hallo reisfanatiekelingen,
Heel veel plezier de komende dagen! Geniet en maak veel foto's! Ik ben erg benieuwd hoe het daar is!!
groet,
Andrea -
08 Juli 2007 - 15:24
Myra:
KOEKEBAKKERS OP REIS....
...tralalalala...dikke kuz en denk aan jullie...net heel mooie foto's gezien van iemand die net terug is van galapagos..Kben jaloers :-)
Dag lieve liefjes x x x -
17 Juli 2007 - 13:34
Monique:
De Galapagos eilanden schijnen heel bijzonder te zijn, dat is toch waar de vogels gewoon blijven zitten als je ze benaderd?? Lijkt me geweldig om daar te zijn.
gr,
Monique